Privatägt familjeföretag sedan 1947

Tredje generationen

Vår målsättning är att vara det bästa alternativet för dig som kund inom både produkt och service

Försäljning & service av lantbruks- och entreprenadmaskiner

Företaget startades 1947 som ett enmansföretag av Eric Jacobsson. Verksamheten inriktades då på hovslageri och smidesverkstad.

1961 började Bengt Jacobsson arbeta på företaget. Bengts intresse för maskiner och ett förändrat behov hos kunderna utvecklade företaget till vad det är än idag. På gårdarna ersattes hästarna av maskiner och 1974 blev Jacobssons Smide & Motor återförsäljare av David Brown/Case.

1987 valde vi att istället representera John Deere, ett världsledande företag inom branchen. Stefan började arbeta på företaget 1994, som tredje generation. För att klara morgondagens krav från John Deere och även i framtiden kunna erbjuda våra kunder att köpa en gröngul traktor i Vingåker så ingick vi från och med den 1 november 2012 ett samarbete med Bil & Traktorservice i Stigtomta AB. Ett samarbete som innebär att vi kan ge dig som kund ännu bättre service då vi är ett starkare team med tillgång till fler duktiga medarbetare och demomaskiner. Inom försäljning av lantbruksmaskiner, reservdelar och service sker ingen märkbar förändring. Vi är stolta över att ha förtroendet att arbeta med de främsta leverantörerna på marknaden. Vi är servicelämnare för samtliga skogsmaskiner från John Deere. Det som utmärker oss i branschen är vår historia, erfarenhet och strävan efter att förse dig som kund med de bästa produkterna.

Personal

Stefan Jacobsson

Försäljning/Reservdelar/Verkstad

Bengt Jacobsson

Försäljning/Reservdelar/Verkstad

Rickard Pettersson

Mekaniker

Gustav Olsson

Mekaniker

Max Eklöf

Mekaniker

Ronny Blixt

Mekaniker

Linda Jacobsson

Lager/Butik

Skrolla till toppen