John Deere Gator XUV 855

Första John Deere Gatorn har anlänt till Vingåker! Med en dieselmotor på 854cc och riktig 4-hjulsdrift så är Gatorn en tuff utmanare bland terrängfordon. Välkommen till oss för en provtur!

XUV 855D Gator med 25 hk är det snabbaste och kraftigaste dieseldrivna transportfordonet i John Deere modellserie, med en topphastighet av 52 km/h. Den är försedd med en äkta 4-hjulsdrift som vid behov aktiveras med en omkopplare placerad på instrumentpanelen; fjädring med dubbla triangellänkar fram och bak, varav den bakre är justerbar. Markfrigången är hela 267 mm, den totala nyttolasten uppgår till 635 kg medan den klarar en släpvagnsvikt på 680 kg.
Som standard är Gatorn utrustad med ett ROPS överrullningsskydd på fyra stolpar som om så önskas kan förvandlas till en helglasad deluxe hytt och förses med ytterligare tillval som verktygshållare och skiljeväggar för lastflaket, frontmonterat lasträcke, rammskydd och förhöjda sidolämmar.

bild (29)

Kommentera